Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه فرهنگی / سی‌ونهمین جشنواره فیلم فجر تحت تأثیر شیوع کرونا با تغییرات و تجربیات تازه رو‌به‌رو شده است. مهم‌ترین این تغییرات داوری فیلم‌ها بدون گزینش از سوی هیأت انتخاب است. هفته گذشته با اعلام اسامی 110 فیلم متقاضی حضور در این دوره از جشنواره عنوان شد که از 20 دی‌ماه داوری آثار آغاز خواهد شد.

با حذف هیأت انتخاب تعداد آثاری که به مرحله داوری می‌رسند نسبت به دوره‌های گذشته افزایش قابل توجهی یافته و کار هیأت داوران سخت‌تر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همان ایام البته تأکید شد که فهرست این 110 فیلم با عبور از فیلتر قوانین جشنواره کوتاهتر خواهد شد. به‌عنوان مثال به‌طور تقریبی نیمی از این آثار پروانه ویدیویی دارند و شرط حضور در جشنواره را ندارند. تا امروز یعنی 21 دی‌ماه که طبق وعده محمد مهدی طباطبایی‌نژاد دبیر جشنواره یک روز از زمان داوری آثار گذشته است فهرست نهایی آثاری که حائز شرایط حضور در جشنواره هستند اعلام نشده است و فعلاً از ترکیب هیأت داوران این دوره از جشنواره رونمایی شده است. روز گذشته (20 دی‌ماه) داوران سی‌و‌نهمین جشنواره فیلم فجر معرفی شدند.
طبق حکم و وعده سیدمحمد مهدی طباطبایی‌نژاد محمد احسانی (مدیر فرهنگی) در کنار سینماگران برگزیده ادوار جشنواره فیلم فجر؛ ساره بیات (بازیگر)، مرتضی پورصمدی (مدیر فیلمبرداری)، بهرام توکلی (نویسنده و کارگردان)، نیما جاویدی (نویسنده و کارگردان)، سیدجمال ساداتیان (تهیه‌کننده) و مصطفی کیایی (نویسنده و کارگردان) به‌عنوان اعضای هیأت داوران، از روز گذشته در ساختمان جشنواره یا موزه سینما به داوری آثار این دوره از جشنواره نشسته‌اند. ترکیب هیأت داوران این دوره نسبت به دوره‌های پیشین جوانتر شده است. به جز سید جمال ساداتیان که در دوره سی‌وچهارم و محمد احسانی که در دوره سی‌وهفتم تجربه داوری در این رویداد مهم سینمایی کشورمان را داشته‌اند بقیه اعضای هیأت داوری برای اولین بار قضاوت در جشنواره فیلم فجر را تجربه می‌کنند. نکته قابل توجه در این ترکیب جای خالی منتقدان سینمایی در این ترکیب است. در اغلب دوره‌ها یک منتقد سینمایی در ترکیب هیأت داوران حضور داشت. با وجود افزایش تعداد آثار اما تعداد داوران این دوره از جشنواره کاهش پیدا کرده است. سال گذشته ۹ داور 22 اثر راه یافته به بخش سودای سیمرغ جشنواره را داوری کردند و امسال 7 داور درباره آثار این دوره از جشنواره قضاوت خواهند کرد. هیأت انتخاب البته در اغلب دوره‌های جشنواره ترکیبی هفت نفره داشته و در چند دوره تعداد اعضای هیأت داوری به 5 نفر کاهش پیدا کرده و تنها در دوره سی‌ام و سی‌‌وهشتم اعضای هیأت داوری به 9 نفر افزایش پیدا کرده است. آن طور که دبیر این دوره از جشنواره وعده داده لیست فیلم‌هایی که در بخش‌های مختلف کاندید دریافت سیمرغ هستند تا قبل از آغاز جشنواره (12 بهمن‌ماه) مشخص و در صورت مساعد بودن شرایط این آثار برای اهالی رسانه و صاحبان فیلم‌ها نمایش داده خواهد شد. در روز 22 بهمن‌ماه هم برگزیده‌ها معرفی خواهند شد.


 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: دوره از جشنواره ترکیب هیأت داوران جشنواره فیلم فجر اعضای هیأت دوره ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۲۷۹۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصوبه«تعیین ترکیب اعضای هیأت مرکزی جذب هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان

به گزارش خبرگزاری مهر، ماده واحده «تعیین ترکیب اعضای هیأت مرکزی جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان» در جلسه ۸۹۷ مورخ هشتم اسفند ۱۴۰۲ شورای عالی انقلاب فرهنگی به‌تصویب رسید که آیت الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی آن را برای اجرا به وزارت آموزش و پرورش، دانشگاه فرهنگیان و هیأت عالی جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و پژوهشی ابلاغ کرد.

براساس اعلام شورای عالی انقلاب فرهنگی، متن ابلاغیه ماده واحده «تعیین ترکیب اعضای هیأت مرکزی جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان» که در جلسه ۸۹۷ مورخ ۱۴۰۲/۱۲/۰۸ شورای عالی انقلاب فرهنگی به‌تصویب رسیده است، به شرح ذیل است:

وزارت آموزش و پرورش

دانشگاه فرهنگیان

هیأت عالی جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و پژوهشی

ماده واحده «تعیین ترکیب اعضای هیأت مرکزی جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان» که در جلسه ۸۹۷ مورخ ۱۴۰۲/۱۲/۰۸ شورای عالی انقلاب فرهنگی و بر اساس مصوبه جلسه ۴۶۶ شورای معین شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسیده است، به شرح ذیل برای اجرا ابلاغ می‌گردد:

«ماده واحده - با استناد به بند «ج» ماده ۲ مصوبه سیاست‌ها و ضوابط کیفیت بخشی دانشگاه فرهنگیان (مصوب جلسه ۸۷۹ مورخ ۱۴۰۲/۰۱/۲۲ شورای عالی انقلاب فرهنگی)، ترکیب اعضای هیأت مرکزی جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان به شرح بندهای ذیل تعیین می‌شود:

الف- اعضای حقوقی:

وزیر آموزش و پرورش (رئیس هیأت مرکزی جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان)

رئیس دانشگاه فرهنگیان (نایب رئیس و دبیر هیأت مرکزی جذب دانشگاه فرهنگیان)

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها یا نماینده تام الاختیار وی

دبیر ستاد نظارت و راهبری تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی

دبیر هیأت مرکزی جذب اعضای هیأت علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

رئیس دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی

ب- اعضای حقیقی:

اسدالله اسدی گرمارودی

سعید غیاثی ندوشن

سیدنقی موسوی

فهیمه فرهمندپور

فخرالسادات نصیری

تبصره- مدت زمان عضویت اعضای حقیقی ۴ سال است».

سید ابراهیم رئیسی
رئیس جمهور و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی

کد خبر 6094463

دیگر خبرها

  • موفقیت داور خوزستانی در یک دوره بین‌المللی
  • برگزاری دوره داوری فوتسال در میامی
  • زنانی که در کن رئیس شدند
  • پنالتی نبود، مهرداد محمدی باید اخراج می‌شد
  • تکلیف جایزه بزرگ جشنواره شهرنما چه شد؟
  • حضور داور چهارمحالی در دوره دانش افزایی داوران لیگ برتر کشور
  • ابلاغ ماده واحده «تعیین ترکیب اعضای هیأت مرکزی جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان»
  • حضور داور چهارمحال و بختیاری در دوره دانش افزایی داوران لیگ برتر کشور
  • مصوبه«تعیین ترکیب اعضای هیأت مرکزی جذب هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان
  • الهام چرخنده به تئاتر برگشت